De juiste medewerkers aanwerven is niet evident maar wel cruciaal voor de goede werking en groei van uw onderneming. Voor Skills geen mission impossible.

Omdat Skills 100% op maat werkt, wordt de juiste kandidaat aangetrokken voor uw vacature. An Lodewijckx is uw persoonlijke recruiter. Zij schuift mee aan tafel om eerst te luisteren en daarna alle registers open te trekken om uw nieuwe collega te vinden. Zij neemt haar tijd om de geschikte kandidaat voor uw vacature te zoeken en te vinden.

Van uitvoerende medewerkers tot managers, van moeilijk invulbare vacatures tot knelpuntberoepen.
U mag rekenen op 100% engagement om uw nieuwe collega te vinden.

Scrollen
 

Referenties

Quote

Ik heb de samenwerking steeds als zeer aangenaam maar ook heel professioneel ervaren. Voor ons als werkgever heeft dit een lange termijn samenwerking opgeleverd. Je hebt ons werknemers aangeboden die op lange termijn denken binnen de firma, die een meerwaarde vormen voor ons bedrijf en die de ziel en cultuur van onze firma in zich dragen. De ideale match dus!

Steven Geens - Financieel- en Administratief Directeur - Eurogarden, Tienen

Quote

An heeft woord gehouden en binnen zeer korte termijn iemand gevonden met de goede kwalificaties die bovendien uit de streek komt.

Johan Verplaetsen - Director Systemair, Aarschot

Quote

Elke selectie die Skills uitgevoerd heeft voor BWT, heeft bewezen dat zeer sterke profielen voor zowel marketing, administratie als sales, met de juiste match werden voorgedragen. Ze werken er nog steeds en hebben zeker een meerwaarde betekend voor de sterke groei evolutie die BWT in de laatste jaren heeft doorgemaakt .

Philippe Van Hoeydonck - Sales & Marketing Director - BWT Belgium, Zaventem